Hakkımızda

Bursa Prekast Yapı

Hayallerinizi gerçeğe çeviriyor ve binanızı yeniden tasarlıyoruz.

20 yılı aşkın inşaat sektöründeki deneyimiyle ülkemize katma değer katan Bursa Prekast Yapı , yaratıcılığın değerini bilen, genç, dinamik ve çözüm odaklı ekibiyle sıradanlaşmış dış cephe görüntülerine karşı, tasarımda sınırları kaldıran çözümler sunmayı hedef edinmiştir. Bu hedefle sadece üretici firma olmaktan çıkan Bursa Prekast Yapı ürün çeşitliliği ile projelerinizde çözüm ortağınız olmayı amaçlamaktadır.

Betonun gücünü mimari yaratıcılıkla birleştirmek, kaliteli, yenilikçi, farkındalık yaratan projeler ortaya koymak Bursa Prekast Yapı iş birliğiyle artık mümkün.

Bugün gelişen teknolojiye rağmen, hala eski binalar kadar kaliteli yapılamamasının utancı bizi sorumlu yaptı. İşimizde en iyiyi yapmak için her türlü fedakarlığı yaparak büyüdük, Kaliteli iş yapmak her zaman çok iş yapmak anlamına gelmez. İşimizi günümüz teknoloji şartlarının en iyi haline getirir ve profesyonel uygulama kadromuzla, verdiğimiz eğitimlerle, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak işimizi tamamlarız. Tüm dünyadaki gelişmeleri takip ederek tasarım ve detayları geliştiririz.

Bursa Prekast Yapı , Kies firmasının özverili bir alt kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız, modern inşaat sektörünün ihtiyaçlarına özgü çözümler sunarak, yüksek kalitede prekast beton ürünleri üretme misyonunu benimsemektedir. Prekast beton, inşaat projelerinde dayanıklılık, estetik ve hızlı montaj gibi önemli avantajlar sunmaktadır ve bu alandaki ihtiyaçları en üst düzeyde karşılamak için Bursa Prekast Yapı olarak gereken özeni gösteriyoruz. Müşterilerimize güvenilir ve yenilikçi çözümler sunarak, inşaat sektörünün gereksinimlerini eksiksiz bir şekilde karşılamaya devam ediyoruz. Başarımızın temelinde, Kies firmasının değerleriyle uyumlu bir şekilde çalışarak, sektörün önde gelen bir aktörü olarak yer almamız yatmaktadır.

about
about